Warrington

Capital Cooling

Our project for the refrigeration company Capital Cooling in Warrington involved the refit of their existing premises to incorporate a large warehouse depot with a reception area, showroom and ground floor office with further works to the first floor. Initial works were carried out to open up the area and create a new showroom through the installation of a support beam and partition walls, with new double doors being fit between the showroom and warehouse. The main entrance, reception, first floor offices, kitchen and restrooms were then modernised and fit out with new ceiling tiles and emergency lighting in addition to various other works including the fit of new carpet tiles, plumbing works, installation of electrical sockets and decorative works throughout. State of the art LED lighting was installed across the premises, enabling a reduction in utility overheads for the client. With the entirety of the project being completed within 6 working days, both the client and our team were delighted with the transformation.

Thumbnail 1Thumbnail 2Thumbnail 3Thumbnail 4Thumbnail 5

 

"Very professional from start to finish and I was able to work with JMS to complete the project within my desired timeframe. I was also able to adapt and request additional works as the project evolved and am subsequently very happy with the transformation!" Capital Cooling