Bradford-on-Avon

Central

This was a full turnkey project lasting twelve weeks comprising of the refurbishment of a Texaco petrol forecourt shop along with an attached workshop and drive through car wash. The task was to have one retail shop adjacent to the petrol forecourt which had the same floor level throughout. All three of the units had varying floor levels, with a total difference of 400mm. A further issue which we faced was the relocation of the petrol pump controllers. We were able to complete the project by filling the lower floors with concrete and then removing the structural dividing walls. We also installed a complete new aluminium shop front and re-modelled the forecourt to give additional customer parking. Following the completion of the building works, we were able to complete a full interior fit out of the store.