Egremont

McColl’s

This project spanned a period of seven months with the aim of converting three adjacent retail stores into one large McColl’s store with an attached Post Office, with residential properties above. The property required an initial programme of work to convert the stores into one large unit including installation of steels to support the chimney stack and removal of structural walls to form a new sales area. Once these works had been completed, other works could be carried out including rendering to improve the exterior of the property and the formation of a new entrance ramp to make the store more accessible. Once the shell of the unit was structurally ready, we were able to provide a full interior fit out of both McColl’s and the in-store Post Office, including new shelving, flooring, ceiling, refrigeration system and counter. The final stage of the project was to create four flats to the first and second floors of the property and complete a full fit out ready for occupation.