Chorley

Prohealth

We have recently completed a job for an independent chiropractor in Lancashire, tasked with taking an empty unit and converting it to a functioning practice. The job was project managed over a five day period; the main works consisted of reformatting the premises to create separate treatment rooms and a reception area. Soundproofed stud walls were installed with existing walls also soundproofed prior to decoration. Fire doors were installed and the bathroom was refurbished and fitted with white rock board to create a fresh and practical toilet area for patients. New plug sockets were installed in the treatment rooms and reception area. The team brought the premises in line with fire safety standards, installing fire doors, signage and fire extinguishers and relocating the existing fire alarm sounders. Signage was produced and installed to the facia, with additional vinyl lettering to the front of the unit. The team also designed and installed car park signage. The end result was a professional and welcoming practice with a modern appearance and functional design ready for furnishing by Prohealth.